Aquest any la regata universitària més gran i important del món, la Course Croisière Edhec, arriba a la seva 50a edició amb una participació de més de 3.000 regatistes entre els quals destaquen 5 regatistes catalanes: la Rosa de Fez, la Martina Reche, l’Esperança Ruiz, l’Anna Solé i la Sandra Santos. Són l’equip Female Sailing, l’únic equip femení internacional, i únic representant estatal, que navega en un J80 en nom de la Universitat Politècnica de Catalunya i de la Federació Catalana de Vela que, gràcies a la col·laboració de la Fundació Catalana de l’Esport, engega el projecte Vela Femenina amb l’objectiu de trencar amb la imatge masculina marítima, demostrar que la vela està a l’abast de tots dos gèneres i animar a més dones a formar part del món nàutic.

La Course Croisière Edhec s’està celebrant des del passat 20 d’abril fins al pròxim dia 28 en aigües de Port Moulin Blanc de Brest, França, i des de la Federació Catalana de Vela els hi desitgem la millor de les sorts durant la seva participació.