Si tens previst participar en alguna regata durant la Setmana Santa, t’informem que a partir del dia 21 d’abril pots amarrar gratuïtament la teva embarcació en el RCNB si participes en el Campionat de Catalunya de Creuers ORC, que se celebrarà els pròxims 27 i 28 d’abril en aigües de Barcelona.

Un altre atractiu d’aquest campionat és el gran cartell d’inscrits entre els quals destaquen els guanyadors de l’any passat (Des-Ahogo, Immens i Tramendu) i el guanyador del Trofeo Conde de Godó (Rats on Fire). A més a més, com a novetat, el campionat comptarà amb la participació d’una tripulació Special.

El campionat, per delegació de la Federació Catalana de Vela, està organitzat pel Real Club Náutico de Barcelona amb la col·laboració del Reial Club Marítim de Barcelona i el Club de Mar Port Olímpic.

Si encara no t’hi has inscrit, t’animem a fer-ho a: http://campionatcreuer.vela.cat