Els pròxims 13 i 14 d’abril se celebrarà en aigües de Vilanova i la Geltrú la segona fase classificatòria per a la gran final de la Lliga Vela Catalana. De moment, i quan falte 5 dies perquè s’inicïi la competició, ja s’hi han inscrit un total de 4 Clubs: el CN Vilanova, el CN El Balís, el CN El Masnou i CN d’Arenys de Mar.

Aquesta nova competició d’embarcacions monotips (J70 i J80) entre clubs està organitzada per la Federació Catalana de Vela, el CN Vilanova i el CN l’Escala. La final de la Lliga es disputarà els 4 i 5 de maig a Vilanova i la Geltrú.

– Els equips participants estan formats per 4 membres i tots ells han de tenir la llicència del mateix Club. Les embarcacions (J70 i J80) les proporcionen els clubs organitzadors i són sortejades abans de començar.

– Les regates tenen un format “Round Robin” on es competeix en flota i la durada de les proves serà de 20 – 30 minuts.

– Els guanyadors tindran un premi en metàl·lic + una Wild Card per 2020.

Inscripcions: http://tinyurl.com/yyth672j